Rrugët e Dëmtuara: Një Problem Urgjent që Kërkon Vëmendje

Kohët e fundit, rrugët e fshatit tonë janë bërë të pakalueshme për shkak të dëmtimeve të…

“Fermeri që Kultivon Suksesin: Historia e Dredhëzave të Arta të Bajram Kadriut”

Në një fshat të vogël, larg zhurmës së qytetit, jetonte një bujk feremer i përkushtuar Bajram…

Qeveria ndan 9 milionë euro për komunat që janë prekur nga vërshimet

Vendimi i Qeverisë së Kosovës për të ndarë 9 milionë euro për komunat e prekura nga…

Thellohet kriza në Kosovë: Një metër dru, shkon deri në 100 euro

Një metër dru në Prishtinë është duke u shitur nga 70 deri në 100 euro. Qytetarët…

KEDS paralajmëron dimër të vështirë: Çmimet priten të jenë deri në 1000 euro për megavat

“Fatkeqësisht është rritur me 10 për qind konsumi krahasuar me vitin e kaluar, për javën e…

Këto janë çmimet e derivateve të përcaktuara për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar dje çmimoren e re të karburanteve e cila…

FERMERI KOSOVAR QË KULTIVON 50 KRERË BUALLICA, 60 EURO 1 KG TLYN / GJALPË (VIDEO)

Qumështi i buallicave është një ndër më të shendetshmit, shkruan RepublikaOnline Vetitë e tij janë te…

Mos e blini këtë lloj të salsices në market, përbën rrezik të lartë për shëndetin

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në Shqipëri, ka bërë të ditur se salsiçet Wudy, pas analizave laboratorike,…

Ky është fermeri që e nisi me një dhi, sot i ka 430 dhi, 140 dele dhe 30 krerë lopë(VIDEO)

Fshati Vërbicë e Zhegocit, komuna Gjilan e cila gjendet në një lartësi mbidetare prej rreth 1100…

Lirohet nafta, këto janë çmimet e derivateve për 48 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar tavanin e çmimeve të derivateve që do të…