Rrugët e Dëmtuara: Një Problem Urgjent që Kërkon Vëmendje

Kohët e fundit, rrugët e fshatit tonë janë bërë të pakalueshme për shkak të dëmtimeve të shumta. Gropat dhe çarjet janë bërë një fenomen i zakonshëm, duke e bërë të vështirë lëvizjen për këmbësorët dhe mjetet e transportit. Situata është përkeqësuar ndjeshëm, duke shkaktuar jo vetëm dëmtime të makinave, por edhe rreziqe serioze për aksidente.
Banotret e fshatit Polac ankohen per rrugen Martiret e Polacit dhe Sokaku i Hotit.

Okarina Press ishte në vendin e ngjarjes ku Isuf Hoti u prononcua per kët problem që e kan fshataret ai tha.
“Banorët janë të indinjuar nga mungesa e ndërhyrjes nga ana e komunës. Pavarësisht ankesave të shumta dhe kërkesave për riparimin e rrugëve, duket se autoritetet lokale nuk janë të interesuara për të adresuar këtë problem urgjent. Nevoja për ndërhyrje të menjëhershme është e qartë, dhe është e domosdoshme që komuna të marrë përgjegjësinë e saj për të siguruar kushte të sigurta dhe të përshtatshme për qarkullim”.
Është koha që të bëjmë thirrje për një ndryshim. Komuna duhet të fillojë menjëherë punimet për riparimin e rrugëve dhe të vendosë një plan afatgjatë për mirëmbajtjen e tyre. Vetëm përmes veprimeve konkrete mund të përmirësojmë kushtet e jetesës dhe të sigurojmë një mjedis të sigurt për të gjithë banorët.

Le të bashkohemi në kërkesat tona dhe të bëjmë presion të vazhdueshëm mbi autoritetet për të marrë masa të menjëhershme. Rrugët tona meritojnë të jenë të sigurta dhe të kalueshme, dhe është detyra e komunës që të sigurojë këtë standard bazik për qytetarët e saj./Okarina Press/