Rrugët e Dëmtuara: Një Problem Urgjent që Kërkon Vëmendje

Kohët e fundit, rrugët e fshatit tonë janë bërë të pakalueshme për shkak të dëmtimeve të…

“Fermeri që Kultivon Suksesin: Historia e Dredhëzave të Arta të Bajram Kadriut”

Në një fshat të vogël, larg zhurmës së qytetit, jetonte një bujk feremer i përkushtuar Bajram…

“Një Kapitull i Ri në Fushën e Sportit: Lamtumira për Një Gazetare të Shquar”

Në fund të një rrugëtimi të gjatë dhe të frytshëm, një figurë e rëndësishme e gazetarisë…

Nderimi dhe mirenjohja nga grupi Shqiponjat e Arta

Eshte e rendesishme te nderohemi dhe te kujtojme me respekt dhe admirim kontributin e te gjithe…

Komuna Skenderaj Programi trevjeçar i banimit social 2024 – 2026

Drejroria për Shëndetësi e Mirëqenie Sociale ka përfunduar edhe një proces tjetër të konsultimit publik. Ka…

Kryeministri Kurti e Jashari flasin për zgjerimin e ushtrisë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thekuar se është takuar me komandantin e Forcës së Sigurisë…

Miratohet plani miliardësh i BE-së për Ballkanin Perëndimor

Planin miliardësh për Lehtësi të Reformave për Rritje për Ballkanin Perëndimor e përshkroi sot Këshilli Evropian,…

Sot ​përkujtohen heroi Ilaz Kodra, 42 dëshmorë dhe mbi 280 martirë

Sot, në këtë ditë të rëndësishme, kujtojmë me nderim të madh rënien heroike të Komandant Ilaz…

Gjeni Banesat e Ëndrrave Tuaja në Qendër të Qytetit!

Kjo është një mundësi e rrallë për të blerë një banesë të re në një nga…

“Lamtumira e Fundit me Nderime Ushtarake: Nje Veteran i Luftës Njihet për Shërbimin e Tij të Shkëlqyeshëm”

Sot u mblodhen për të shprehur lamtumirën fundit për një njeri të lavdishëm, një veteran të…