“Lamtumira e Fundit me Nderime Ushtarake: Nje Veteran i Luftës Njihet për Shërbimin e Tij të Shkëlqyeshëm”

Sot u mblodhen për të shprehur lamtumirën fundit për një njeri të lavdishëm, një veteran të luftës, i cili ka shërbyer me guxim dhe devotshmëri për vendin tonë. Sot, nën qiellin e mbyllur të krenarise së kohës, ne u përballem me humbjen e një heroit të vërtetë.
Me dhimbje të thellë dhe nder, ne ngushëllojm familjen dhe miqtë e Hajrullah Ramadani (Lahi) , duke ndarë pikëllimin tonë të përbashkët. Ai ishte më shumë se një luftëtar; ai ishte një shembull i vlerave dhe sakrificave të mrekullueshme.
Sot, kur e përshëndesim për herë të fundit, ne e falenderojmë për shërbimin e tij të pa anshëm. Për gjithçka që ai bëri për vendin tonë, për gjithë atë çka ofroi, ne jemi perejetsisht mirënjohës.
Edhe pse trupi i tij mund të jetë larg, shpirti dhe trashëgimia e tij do të qëndrojnë gjithmonë në zemrat tona. Në kujtesën tonë, ai do të qëndrojë gjithmonë një simbol i lavdisë dhe krenarisë.
I ndjeri sot u percoll me nderime ushtarake dhe nga shum bashkeluftetar te ti dhe shoqata e ndala nga lufta si dhe figura politike  te cilet ja dhan lamtumiren e fundit
Lamtumirë, veteran i lavdishëm. Le të qëndrojmë të bashkuar në nderimin tonë për ty dhe të ndjekim rrugën që ti na ndriçove me shembullin tënd të jashtëzakonshëm./OkarinaPress/