Gjeni Banesat e Ëndrrave Tuaja në Qendër të Qytetit!

Kjo është një mundësi e rrallë për të blerë një banesë të re në një nga zonat më të kërkuara të qytetit. Mos humbisni këtë mundësi të bëheni pronar i një Banese  të bukur dhe të përshtatshme për ju dhe familjen tuaj!
Qyteti i zbukuruar me një super projekt!
Projekti më madhor në qytetin e Drenasit që përfshin larmi tipe të banesave dhe arkitekturë moderne!
Në qendër të qytetit, afër të gjitha shërbimeve, ju bëheni me banesë të re me një çmim super të volitshëm duke filluar me vetëm 595€ për m2.
Fillo blerjen, realizo ëndrrën dhe gëzoje familjen!
Llogaritja e kohës në minuta ecje me këmbë:
🚶‍♂️1 minuta Qendra e Regjistrimit të Automjeteve
🚶‍♂️2 minuta Stacioni Policor i Drenasit
🚶‍♂️3 minuta Komuna e Drenasit
🚶‍♂️4 minuta Sheshi Fehmi Lladrovci Drenas
🚶‍♂️6 minuta Gjykata Themelore Drenas
📌Rr. e Feronikelit, Drenas
Për çdo informacion na shkruani në faqen tonë në Facebook dhe Instagram ose kontaktoni numrat e telefonit:
📞 +383 45 121 002 📞 +383 45 121 010