Bëhu Pjesë e Udhëtimit të Sherimit për Edona Leci

Ju shkruajmë sot me një lutje të ngrohtë dhe një thirrje të madhe për solidaritet. Një nga bashkëqytetaret tanë, Edona Leci , po përballet me një sfidë të vështirë, tumori. Ajo ka shfaqur një guxim dhe një forcë të jashtëzakonshme, por ne kemi mundësinë të bëhemi pjesë e udhëtimit të saj drejt sherimit.

Ne besojmë në fuqinë e bashkëveprimit dhe mbështetjes së komunitetit. Prandaj, po ju thërrasim sot për të shpërndarë dashurinë dhe ndihmën tuaj në këtë kohë të vështirë. Ka shumë mënyra për t’u përfshirë dhe ndihmuar:

Ndonjë shuma, sa e vogël apo e madhe, do të ndihmonte në mbulimin e shpenzimeve të trajtimit, ilaçeve dhe ndihmave të tjera të nevojshme.

Mund të organizojmë aktivitete bamirëse, grumbullime fondash, ose evenimente tjera për të mbledhur ndihma.

Shpërndani fjalë inkurajuese dhe dashuri për Edona Leci . Fjala e mirë është një ilaç i fuqishëm në këtë rrugë të vështirë.

Shpërndani këtë thirrje në rrjetet sociale për të arritur një numër sa më të madh të njerëzve dhe për të rritur ndihmën.

Çdo pjesëmarrje dhe kontribut, sa i vogël edhe të jetë, do të ketë një ndikim të jashtëzakonshëm në rrugën drejt sherimit për Edona Leci . Bashkësia jonë është forca jonë më e madhe, dhe së bashku mund t’i ofrojmë  mbështetjen dhe forcën që i duhen në këtë kohë të vështirë./Okarina press/