Familjarët e Kadri Veselit vizitojnë ish-krerët e UÇK-së në Hagë

 

Vëllezërit e Kadri Veselit, Ismeti dhe Veseli dhe familjarët tjerë kanë qëndruar për vizitë në Hagë.

Vëllezërit e Kadri Veselit, Ismeti dhe Veseli dhe familjarët tjerë kanë qëndruar për vizitë në Hagë.

Ata sot kanë takuar Kadri Veselin dhe të tjerët, ndërsa eshe ditën e dielë do të vazhdojnë me vizita tjera.

“Të fortë si çdo herë”, ka shkruar nipi i Kadri Veselit, Hylmiu i cili po ashtu pjesë e vizitorëve.